painting

Bun venit la cursul online REGENERART

Introducere

Cursul REGENERART este un curs e-learning în ritm propriu, pentru profesorii și educatorii care sunt interesați să implice elevii de liceu (14 - 19 ani) în regândirea rolurilor și stereotipurilor de gen, ca modalitate de prevenție și combatere a violenței bazată pe gen, în special împotriva femeilor și fetelor (GBVAW). Cursul va dura între 10 și 15 ore, folosind diferite tipuri de materiale de învățare (videoclipuri, ilustrații, exerciții...).

Acesta oferă, de asemenea RESURSE ADITIONALE, inclusiv un Ghid rapid, pentru a sprijini profesorii și educatorii să transpună ceea ce au învățat în activități educaționale practice cu fete și băieți, pentru a-i ajuta să-și dezvolte gândirea critică atunci când este vorba de analiza relațiilor dintre bărbați și femei, rolurile de gen și așteptările sociale și culturale, pentru o societate egală și incluzivă, lipsită de violență și discriminări.

Cursul le permite utilizatorilor să urmărească progresul lor în secțiunea dedicată „Parcursul meu de formare” din PROFILUL UTILIZATORULUI și să obțină un certificat la finalizarea modulelor.

La sfârșitul cursului de e-learning REGENERART, cursanții vor putea:

 

Please log in / register to have access

Forgot your password?

Not registered yet? Sign up

logo
logo_europe